Els grups municipals de CiU i el PSC han presentat el nou cartipàs del govern de la ciutat. La distribució de les tasques sorgeix a partir de l’acord entre els dos partits, el qual provoca canvis considerables respecte a l’anterior legislatura.

L’alcaldessa electa, Marta Felip (CiU), pren Hisenda, Urbanisme, Secretaria i Intervenció i el treball en matèria de Relacions Institucionals. Per la seva banda, el tinent d’alcalde Pere Casellas (PSC) s’ocuparà de Seguretat Ciutadana i aquelles competències relacionades amb l’atenció de l’emergència Social, com ara Benestar i Habitatge.

Els regidors del grup municipal del PSC també gestionaran Cultura i els temes relacionats amb la promoció i el turisme cultural (Alfons Martínez) i Esports (César Barrenechea).

La resta de temes del govern de la ciutat recauran en mans dels regidors de CiU. Destaquen Francesc Cruanyes (comunicació institucional, participació i Medi Ambient entre altres), Manuel Toro (Turisme, Comerç i delegació de FISERSA), Jordi Masquef (Mobilitat, Contratació i patrimoni i Mobilitat)  o Mar Casas (Joventut i Educació).